top of page
Caută
Poza scriitoruluiadmindentalhouse

Cât de eficient este un aparat dentar invizibil?

Stomatologia modernă ne oferă posibilități și diferite opțiuni de #tratament #ortodontic. Una dintre acestea este aparatul dentar invizibil - care este solicitat, în clinica Dental Implant House, în special de adolescenți și adulți. 


Într-adevăr, acest tip de aparat dentar este o opțiune minunată pentru cazurile ușoare de aliniere a dinților strâmbi,  suprapuși, deoarece dinții vor adopta o poziție corectă treptat, fără vreo presiune puternică. 


Eficiența tratamentului variază în funcție de particularitățile individuale ale pacientului și de respectarea sfaturilor propuse de medicul #stomatolog.


În primul rând, este important să porți aparatul conform programului recomandat, de obicei, între 20 și 22 de ore pe zi, pentru a obține rezultatele dorite într-un timp optim.

Beneficii

  • Detașabil, respectiv igiena orală este mai ușoară decât în cazul aparatelor dentare tradiționale, iar riscul de apariție a cariilor și a problemelor #gingivale poate fi redus.

  • Transparent, deci aparatul #dentar este practic invizibil. Poți zâmbi cu încredere pe toată durata tratamentului.

  • Comod de purtat. #Aliniatorii sunt confecționați dintr-un material moale și neted, care se adaptează perfect la dinții tăi. Nu există sârme sau elemente metalice care să provoace iritații sau disconfort.

  • Ușor de utilizat: Aparatul dentar #invizibil este ușor de pus și de scos, astfel încât poți mânca, spăla pe dinți și curăța aliniatorii cu ușurință.

Programează-te acum la o consultație și află dacă problema ta poate fi soluționată cu ajutorul unui aparat ortodontic.

40 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page