top of page
Caută

5 beneficii ale implanturilor de tip Fast and Fixed

Implanturile de tip Fast and Fixed, cunoscute și drept „all-on-4” sau ,,tehnica de fixare rapidă”, sunt o opțiune extraordinară pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, în caz de edentație totală sau parțială. 

Această metodă de tratament presupune plasarea a patru implanturi dentare în maxilarul superior sau inferior, pe care se fixează o punte dentară completă. 

Dacă te gândești la un tratament cu #implanturi, acest articol este pentru tine! 


Uite câteva beneficii ale implanturilor de tip Fast and Fixed:

▪️Restaurare rapidă a funcției dentare: Fast and Fixed permite înlocuirea imediată a tuturor dinților. Aceasta înseamnă că pacientul poate recăpăta imediat funcția masticatorie și va putea mesteca și vorbi în mod normal, fără a mai fi nevoit să aștepte vindecarea completă a implanturilor.

▪️Stabilitate excelentă: datorită plasării a patru implanturi în maxilar, implanturile oferă o stabilitate excelentă punții dentare și o senzație mai naturală și confortabilă în utilizarea dinților artificiali.

▪️Evitarea intervențiilor complexe precum: grafturile osoase sau sinusale.

Deoarece implanturile sunt plasate în maxilar, pot fi utilizate chiar și în cazurile în care pacientul prezintă o rezorbție osoasă semnificativă sau o cantitate redusă de os.

▪️Estetică îmbunătățită: punțile dentare sunt realizate din materiale de înaltă calitate, precum ceramică sau zirconiu și sunt proiectate pentru a se potrivi armonios cu restul dinților naturali. Astfel, pacientul obține o estetică îmbunătățită, având un zâmbet frumos și natural.

▪️Îmbunătățirea calității vieții. Implanturile oferă și o soluție pe termen lung pentru restabilirea funcției dentare, masticatorii, estetice.

Este important să menționăm că fiecare caz este unic, iar decizia de a opta pentru implanturile de tip Fast and Fixed trebuie luată împreună cu un medic chirurg,  specializat în #implantologie, care poate evalua situația individuală și poate recomanda cea mai potrivită opțiune de tratament.


Contactează-ne acum și vino să discuți cu medicul nostru despre metoda de tratament!

12 afișări0 comentarii
bottom of page