top of page
Caută

Implanturile dentare Bredent – soluție eficientă în cazul dinților lipsă

Pierderea dinților este o situație incomodă, neplăcută, dar care poate cauza, în timp, probleme atât de ordin psihologic, estetic cât și fiziologic, gastric (în primul rând nu poți să te alimentezi corect).

Specialiștii noștri au o pregătire temeinică în domeniul implantologiei (au efectuat stagii de practică și cursuri în SUA, Germania, Italia, România ș.a.) și lucrează de peste 14 ani cu implanturile Bredent (Germania) pentru a-ți oferi posibilitatea să zâmbești sănătos și fericit.

Tratamentul inovator pe care îl propune Bredent ține de integrarea rapidă a implantului în os, este rezistent (realizat din titan de înaltă calitate), potrivit pentru persoanele care vor să își restaureze un dinte, dar și o întreagă arcadă. De asemenea, tratamentul este rapid, deoarece după extracția dintelui se poate insera implantul dentar și este axat pe reducarea pierderilor osoase și conservarea țesutului din jurul

implantului. Înclinarea implantului permite plasarea unor implanturi mai lungi care sunt mai bine stabilizate în os și care ocolesc astfel sinusul din maxilar și structura nervului vital în mandibulă.

Te așteptăm la o consultație GRATUITĂ!

Convinge-te singur de rezultatul estetic, dar și funcțional al acestui tratament!

2 afișări0 comentarii
bottom of page